Zelfstandige vakmensen gezocht

Werk jij als zelfstandige in de bouw? Lever je kwaliteit en ben je klantgericht? Heb je plezier in je werk en houd je ervan om samen met anderen iets moois neer te zetten? Als je deze vragen positief kan beantwoorden en ook nog eens in de regio Nijmegen wilt werken, dan gaan we graag met jou in gesprek.

Samenwerking

Wij zijn Mark en Clint, vrienden sinds de basisschool en al jaren partners in de bouw. Houtbouw en steenbouw zijn onze specialiteit. Mark heeft een bedrijfsmatige achtergrond, Clint een technische. Met CMB Totaalbouw willen we kwaliteit leveren, niet alleen in resultaat, maar ook in proces. Duidelijke afspraken en heldere communicatie typeren het proces, niet alleen met onze opdrachtgevers, maar ook met onze samenwerkende partners. We hebben een netwerk met gedreven professionals en zijn altijd op zoek naar vakmensen die zich hierbij aan willen sluiten.

Overzicht voor opdrachtgevers

We vinden het heel belangrijk dat de lijnen heel duidelijk zijn voor ons opdrachtgevers, en ook voor jou! Wij zijn daarom altijd eindverantwoordelijk, het eerste aanspreekpunt en de facturatie loopt via ons. We zijn een team, waarin de communicatielijnen duidelijk zijn voor de opdrachtgever. Voor jou is dit ook prettig, jij kan je werk doen, zonder je al te veel bezig te houden met randzaken.

Laten we om tafel gaan voor een eerste kennismaking.

“Met onze heldere communicatie zetten we de toon voor de realisatie van elk project, waardoor dromen werkelijkheid worden.”