Uitbouw of aanbouw

De ene persoon vraagt om een uitbouw, de ander is op zoek naar een aanbouw. Wat is nu de juiste benaming? Uitbouw of aanbouw? In de bouwwereld is er geen duidelijk verschil tussen deze twee, de woorden betekenen hetzelfde. Waar het ons om gaat is wat jij voor ogen hebt.

Als je samenwerkt is het goed dezelfde taal te spreken. We nemen nooit aan dat iedereen onze taal spreekt, we vragen door. Bedoelen we hetzelfde met het begrip? Is de vaktaal uit de aannemerswereld wel duidelijk voor onze opdrachtgevers? Die uitbouw of aanbouw is een mooi voorbeeld. Wat we doen is om tafel gaan, schetsen, door het huis lopen en kijken. Pas dan weten we zeker dat we dezelfde taal spreken. Geen aannames voor aannemers

Jouw aanbouw of uitbouw

Wil jij je woon- of werkruimte uitbreiden? Extra vierkante meters voor meer comfort? Of je nu al een concreet plan hebt of enkel een droom, samen zorgen we dat het werkelijkheid wordt. We kijken hoe we jouw wensen en budget kunnen combineren voor een aanbouw (of uitbouw) die gewoon heel mooi is. Het begint allemaal met een goed gesprek, we komen graag langs.

“Met onze heldere communicatie zetten we de toon voor de realisatie van elk project, waardoor dromen werkelijkheid worden.”