Aannemer in Nijmegen

In een snelgroeiende stad is de behoefte aan goede aannemers groot. Woon je er al of ga je er naartoe verhuizen? Wil je bouwen of verbouwen? Een aannemer uit Nijmegen is hoe dan ook wel zo fijn. Even langskomen is zo geregeld, bovendien heeft een plaatselijke aannemer ook een netwerk in en om de stad. Werken met lokale professionals heeft voor een groeiend aantal mensen de voorkeur.

Wonend en werkend vanuit Nijmegen en Beuningen (onder de rook van Nijmegen) zijn wij meer dan bekend in de stad en de omgeving. Naast nieuwbouw kent Nijmegen veel mooie oudere gebouwen en daar moet je als aannemer echt wel rekening mee houden. Een aanbouw bijvoorbeeld, moet respectvol zijn naar de originele bouw. Dat kan door deze zoveel mogelijk te benaderen of voor een mooi contrast te zorgen, passend bij jouw visie.

Aannemers zonder aannames

Als mens en als aannemer houden we van Nijmegen, we willen graag de stad nog mooier maken. Daarvoor moeten we (ver)bouwen met hoge kwaliteit en passend bij de bewoners of gebruikers. Dus wat de opdracht ook is, het begint altijd met een goed gesprek. We vragen door, omdat we geen aannames willen doen. Bouwen is een investering en wij willen ervoor zorgen dat het iedere cent waard is voor jou. Dat je na afloop blij bent, iedere dag weer.

Nijmegen bouwt

Noviomagus is de oudste stad van Nederland, een stad om trots op te zijn. Het Rijk van Nijmegen is veelzijdig, in natuur en in bebouwing. De laatste decennia groeit de stad enorm. Nijmegen-Noord herbergt inmiddels vele inwoners en utiliteitsbouw. Ook ten zuiden van de Waal vindt veel beweging plaats, zeker in Nijmegen-West waar nostalgische arbeiderswoningen en oude fabrieken samen gaan met frisse nieuwbouw. Als aannemer is Nijmegen een mooie, dynamische omgeving om te werken. Niet in de laatste plaats omdat de inwoners veelal prettige, sociale en communicatieve mensen zijn. CMB Totaalbouw komt voort uit deze mentaliteit, aangevuld met vele vlieguren, duidelijke afspraken en oog voor perfectie.