Aanbouw in Nijmegen

Nijmegen is een populaire stad, dat weten wij als aannemers maar al te best. De huidige woningmarkt vraagt om nieuwe oplossingen, want even verhuizen als je huis niet meer past of je bedrijf hard groeit is niet altijd eenvoudig te realiseren. Waar een uitdaging is zijn altijd kansen en die gaan wij graag met jullie aan. Een aanbouw aan jouw Nijmeegse woonhuis of bedrijf zorgt voor een praktische en esthetische verbetering, iedere dag weer.

Wij wonen in Nijmegen en Beuningen (onder de rook van Nijmegen) en zijn daarom meer dan bekend met de stad en het omliggende Rijk van Nijmegen. Met een aanbouw hebben we rekening te houden met wat er al is, vanzelfsprekend bouwtechnisch, maar ook met de stijl. Soms wil je aanbouwen in de bestaande stijl van een gebouw, soms heeft een contrast de voorkeur. Of het nu een mooi oud gebouw betreft, een eenvoudige bouwstijl of nieuwbouw; het vraagt om een goede visie, die wij samen bouwen.

Samenbouw

Vanzelfsprekend voeren wij het werk uit, maar toch zien we de aanbouw als iets gezamenlijks. We houden van Nijmegen en willen de stad graag nog mooier maken. Dat kan alleen in goed overleg. De aanbouw moet kloppen, esthetisch en praktisch, alleen dan is het een duurzame bijdrage voor de stad, voor jou leef- en/of werkomgeving. Iedere opdracht begint dus met een goed gesprek, waarin we geen aannames doen, maar vooral vragen stellen en rondkijken. Ons doel is iets neerzetten waar wij trots op mogen zijn en jij heel blij mee bent, vandaag en morgen.

Nijmegen groeit

Met wortels tot in de vroege Romeinse tijd is Noviomagus de oudste stad van Nederland. Het is een prachtige stad met een minstens zo mooie omgeving. Net als veel steden groeit Nijmegen snel met, als schoolvoorbeeld van de vinexwijken, Nijmegen-Noord. Nog dichterbij het centrum is de afgelopen jaren hard gewerkt aan een nieuw stadsgezicht. In Nijmegen-West gaan karakteristieke oude panden en fabrieken samen met mooie nieuwbouw. En als je dan woont of werkt in een wijk met geschiedenis, voorzieningen en een sociaal netwerk, dan ben je gehecht aan de omgeving. Wanneer er meer ruimte nodig is omdat je bedrijf, je gezin of je hobby groeit, dan is een aanbouw de kans om op jouw mooie plek in Nijmegen te blijven wonen. Wij kijken graag met jou naar de mogelijkheden.